dålig uppdatering!

sorry för dålig uppdatering,internet krånglar och skolan har börjat. så det är mycket att göra.
men idag har jag varit hemma,kände mig inte så pigg så blev sängen för min del. men kunde ändå
inte sova länge än till 10 så det hade nog inte spelat någon roll. men,iaf.
skolan går bra,ganska mycket nu i början. information och fått böcker och snart får vi väl skåpen!
det suger och bära runt på böckerna, i skolan och fram&tillbaka,fy! men det blir nog bra snart.
menmen, imorgon blir det skola. sen är det ju matfestivalen !! yes, det blir party för fullt.
laddad till tusen, träffa massa underbart folk! det lär bli bäst, det är ju trots allt höjd-punkten
i skövde på hela året ! menmen , snart slipper jag vara själv hemma för då kommer sötnos hem även mamma&pappa.
så himla tråkigt att vara själv hemma när man ändå inte kan göra något annat än att ligga i sängen.
men nu ska jag se på smallville,slappa och längta efter att den bästa i hela världen kommer hem! heart.
kanske bloggar senare idag, annars ska jag försöka att göra det imorgon och på söndag får ni alla bilder från helgen.
som lär bli bääää-ääääst ! pussssssssssss
langar en ful bild som är typ 1 månad gammal (;

taggad !

Nu är jag taggad för skolan imorgon! har köpt mig en väska som läxor+kläder får plats i, och även lite underkläder idag på stan med emma! galna var vi , haha - det är vi alltid !! men nuhar jag dushat,gjort hårinpackning,smörjat mig,rakat benen,fönat+plattat håret och så har jag även börjat fundera vad jag ska ha på mig, allting är så spännande och pinsamt första dagen. så man kanske ska försöka se någorlunda normal och trendig ut!? men kommer nog inte lyckas med det, haha. jaja, det löser sig. just nu försöker jag få hit skitungen själv. men det går inte så bra........men ska försöka lite till och typ flirta lite och vara lite cutie så kanske det funkar ? hoppas!
skolan kommer förövrigt nog att bli super, har as nice schema! början 8 två dagar i veckan & halv 10 dom andra tre! m-h-m sandra likes! nej nu ska jag trakkasera söte lite så jag får sällskap, hihi. måste lyckas. bara måste!
pussss


ibland är hundar bäst!

fy vad jag älskar att ha hund ibland dom får en att känna sig trygg på något sätt! han ser direkt om det är någoting som händer eller på nätterna så ser och hör han direkt om det är någon här, och då skäller han som bara den. det är så skönt för då slipper man oroa sig för att "det kanske är någon utanför" skäller han så är det definitivt det! men, snart dags för skolan! på onsdag drar det igång. och jag uppdaterar bloggen ganska dåligt emellan åt men har inte alltid tid. imorgon ska jag till stan med älskling en sväng och köpa lite saker. och sen hem och förbereda mig för skolan! fyfan, det kommer nog bli bra. men man blir yngst,minst och uttittad! det är ganska pinsamt. men,det löser sig nog. nu ska jag iaf försöka se om någon kan göra en snygg bloggdesign åt mig.  och snart hoppas jag att min dator kommer tillbaka, då blir det massa bloggande. det är faktiskt både lite tråkigt och ganska meningslöst egentligen att skriva en blogg som ingen kollar på ändå.! men nu ska jag inte sitta här och uttråka er ännu mer. ska försöka börja med att videoblogga snart också ;) sofies största önskan! nej, snart dags att sova elr ngt :s måste ju vända rätt på dygnet ! detta är trotsallt näst sist natten på sommarlovet.. ush ! redan över, förstår inte var det tog vägen. jaja,saknar en viss person som gjorde mig så jävla glad förut, blev helt till mig. överglad och helt galen bara! sjukt. men hey vi hörs senare pussssss!

ojdå !

lite dålig uppdatering kanske !? det blir lätt så när man har en snygging här hemma, sorry.
har varit med söt hela helgen. I fredags hämtade jag och syster plutten, sen åkte vi hem, käkade och sen slappade typ?
i lördags kom emma och kollade film och myste med oss och sov sen här :) sen åkte hon hem på söndagen, och på kvällen kom louise så åkte vi till stan och hyrde film och sen var vi med henne och hennes bror och kollade film o så.
sen igår så gjorde vi nog inte så mycket, bara myste och slappade oså =) sen idag så åkte soet hem :( alltid lika tråkigt.. ush! jag blir lika ledsen och deppig varje gång! sen körde emmas mamma , mig och emma till stan :) vi fikade,snackade och shoppade även lite! fyndade ett par snygga skor faktiskt. sen hem oså blev det dator,käka&tv. som kvällen består av.
och imorgon fyller även mamma år så kommer massa folk (tror jag !?) ja vene faktiskt,har annat för mig än att hålla koll på sånt ;D det enda jag vet är att det ska bli jävligt gött med smörgåstårta :G!! menmen, nu fick ni iallfall veta ungefär vad jag gjort i helgen, typ. vi hörs ;d pusspuss!
/ hoppas jag får tillbaka min älskade dator från lagningen snart ! det är så sjukt tråkigt att använda mammas, blööö !

=)

idag är jag glad ! är med sötnos, alltså har jag inte tid för att blogga. maha =)
pusssss!

blääääääääääää

sry för dålig uppdatering, jag är bara så sjukt förbannad just nu.
ni är ju ett helt helvete, fulla av skit och fattar absolus nada !?
åååååååh,damp. som ni kanske ser så är jag inte alldeles för glad,
för att det bara händer skit jämt,när ska det ta slut? det kommer aldrig ta slut?
för ni fattar ju inte att ni gör fel? nejdå, för ni är så bra och perfekta och lalala, BULLSHIT.
så trött på skitsnacket ni kör med varje gång. kom igen? ge oss en chans i världen också,
ta inte bara all uppmärksamhet och tro att alla vill vara med er för att ni är sååååå coola o shit.
ush,jag blir arg på sånt där. speciellt nu.
man blir sårad,man blir förkrossad. men ändå vill man ge det en chans till,även om chansen inte är så bra.
för det vet man inte. förrens efteråt, tyvärr. vill inte att alla ska få vara med om det, kan inte allt bara sluta nu?




ska berätta vad jag gjort efter senaste inlägget också. jag fixade iordning allting här hemma och sen åkte jag till emma!
tog med mig hästen min och red i hennes paddock. supermysigt var det att äntligen få rida med någon annan. har ju bara ridit själv eller med mamma / syrran. inte alltid lika kul som med kompisar. så det va skönt faktiskt. och att kunna rida lite mer än vad man kan här. menmen, allting gick bra iallafall. sen åkte vi hem och släppte ut henne, gick in och tog mig en lång,varm och skön dusch,mmh! sen gjorde jag mig en baguette med massa gott +skagenröra, mumma!
och nu ligger jag platsad framför tv;en,datorn i högsta hugg ( även mobilen,hihi )
menmen, hoppas ni haft /har en trevlig kväll. vi hörs, puss !
( och ja sofie, ditt älskade videoinlägg kommer snart ;D )

hoppsan!

ojdå,jag vaknade nyss. eller ja okejdå, för 1 timma sen ungefär..på grund utav  att mamma&pappa höll på och släpa ut den gammla soffan här uppe och bära in den nya. vilket liv! jag som tänkte åka och bada och sola idag ju. nu var det försent,jahapp. ska ju åka till emma vid 7 och rida =). och imorgon ska jag äntligen åka till gullet! WOHO! blir nog en spännande helg ;) kommer blogga idag och imorgon och sen bloggar jag inte förens jag kommer hem. och det blir typ vet inte, för jag stannar hos sweety ett tag, för nu var det längesen! =). menmen, nu ska jag klä på mig lite och sen gå ut och tralla lite på ponny. och sen fixa allting o dra till emmabby :). puss

här har ni emmas blogg,  www.emma-linnea.devote.se


soo-o-va

dags att sova,inte trött men måste komma upp i tid imorgon känner jag och göra något kul!
är det bra väder ska jag försöka få med lite folk och bada =) låter väl gött?
måste vara hemma vid 5 iallafall. och rida på tjockis hästen, för sen vid halv 7-7 åker jag till emmaälskling och tar med mig nästa häst. så ska vi rida i paddocken, vi har ju inte fått våran än *suck*. men hoppas på att den kommer snart :)
måste nog se lite film eller ja, iallafall lite tv innan jag sover! haha,jag och mina tvångstankar.
plus att jag ska överraska en pudding med en riktigt härlig resa imorgon tänkte jag,fast självklart behövs det lite pengar till att betala allt från puddingen också men. det löser sig alltid. längtar fan redan, sommarlover har varit så otroligt tråkigt hittills, så nu måste jag hitta på något kul! och tänker dela det med den bästa jag vet =) hörs imorgon! (kommer nog inte vakna så tidigt...) pusspuss!


- blääää

ush, jag blir så arg ! sååå arg , fy.
aja, har varit ute och ridit. gick åt skogen,totalt söndertrampat så kunde inte koncentrera mig.
ku-uul, iaf så jag ringde till emma älskling och imorgon åker jag till henne och rider ! asnice.
det blir bäst. äntligen en paddock och lite koncentration =). och jag fick inte tag i louise :( försökte ringa henne men det gick inte, så får vänta en stund och se sen. nu ska jag ta mig en lång,varm härlig dusch ! fyyyyy vad skönt, jag är helt hästig och skitig. blää. och sen får vi se vad som händer. lät förut som det är party på g , och självklart är jag på direkt om det blir något ! menmen duschen som gäller den närmaste timmen haha, hörs sen! puss

min söta lilla tönt hund =) dock är han typ, dubbelt så stor nu men. haha!


kom på en sak !

juste jag kom på att jag har lovat sofie att jag ska videoblogga, haha!
vi får väl se hur det går med det. men kanske någon gång ;)

sofies blogg; sofiebubben.bloggagratis.se

-

Ligger i sängen och kollar på 2 1/2 män,just love it. det gör verkligen min dag ibland alltså,underbart.
nej,nu ska jag se klart på det. och sen blir det ut och rida. samtidigt fundera på vad man ska hitta på ikväll? kanske ringa till tina&ida och se om vi ska grilla och mysa lite? låter som en perfekt idé. hoppas bara dom är hemma! annars ringer jag louise och kikar vad hon gör så kanske det blir film och öl kväll =) om inte sötnosen har tid och träffas, saknar dig massor! :( , men antar att det är en del av det hela också, att sakna varandra. men visst är det jobbigt ibland? ush, det tycker jag iallafall.. men det  blir så underbart roligt att ses sen igen när båda saknar varandra så sjukt mycket,det blir så härlig stämning på det hela. hm,ibland undrar jag om jag är konstig. men nej, jag är bäst. and i love it !
bjuder på en bild som söt har tagit & gjort om =) sånt vi brukar hitta på när det är ont om saker att göra här hemma!
och det brukar faktiskt sluta med iallafall någon fin bild,måste färga håret också ! shit, nu får jag nog ringa till louise.
måste till stan och köpa hårfärg och lite annat smått och gott!
hörs sen, puss.



älska vädret !

sry för dålig uppdatering! men jag har fullt upp med solen, så underbart härligt när det väl kikar fram, m-h-m.
så nu blir det steka i solen, och sen ut och rida ! skriver mer när jag kommit in =) pussi

här får ni en bild på en av mina underbara hästar!


i'm back again!

tillbaka, för tredje gången..hoppas jag håller i det nu och bloggar på massor shiiho!
har känt det senaste att det är lite tomt utan bloggen faktiskt.. man har ingenstans att skriva av sig riktigt.
så jag kör på tredje gången gilt! kommer väl mest skriva om mitt liv och vad som "händer"  med mera,hoppas det fungerar och blir bra! lycka till på mig själv =)


RSS 2.0